NOVA ZABAVNA ODDAJA NA TV3 - ZMENKI

»Zmenkarjenje še nikoli ni bilo tako zakomplicirano!«

Nova in zanimiva oddaja ZMENKI, kjer bo spoznavanje dobilo čisto novo dimenzijo. Zmenkarjenje in iskanje ljubezni namreč še nikoli ni bilo tako zakomplicirano! In iskanje partnerja še nikoli tako naporno!

Kljub temu da je danes na voljo največje možno število komunikacijskih poti, neomejena svoboda izbire in hkrati najmanj družbenomoralnih ovir na poti do združitve v zvezdah usojenih si ljubimcev, je samskih,nesrečnih, razočaranih in zagrenjenih več kot kadarkoli prej. Zato se prijavi tudi ti!

Pri oddaji sodelujemo z največjim slovenskim spoznavnim portalom ona-on.com: www.ona-on.com. Nova zabavna oddaja na TV3 Zmenki s 100% jamstvom na uspeh z ona-on.com (jamčimo brezplačno članstvo, vse dokler nas uparjen/a ne zapustiš, ti pa nam ob srečnem slovesu zaupaš svojo zgodbo).

Z oddajo ZMENKI bomo poletno sezono začeli vroče – in skupaj pripeljali posameznike, ki si želijo partnerja, Pa naj bo ta le za druženje, zabavo ali resno zvezo. V vsaki oddaji se bodo trije moški ali ženske potegovali za zmenek z osebo nasprotnega spola. Skozi igre in vprašanja bo vsak poskušal biti boljši od svojih konkurentov in se kar najhitreje srečati z morebitnim partnerjem.

Romantično večerjo podarja Vivo catering.

Splošni pogoji za sodelovanje na zmenkih

Potek in vsebina …

Na privlačni scenografiji, pred občinstvom, ženska ali moški, ki je »tarča osvajalcev« sedi s hrbtom obrnjen proti trem tekmovalcem ali tekmovalkam. Ti sedijo na posebnih stolih, ki so pritrjeni na tračnice. »Tarča« izbere »osvajalca«, ki mu voditeljica postavi zabavno vprašanje ali nalogo. Če na vprašanje odgovori pravilno ali uspe opraviti nalogo, se njegov stol premakne za eno mesto naprej, v nasprotnem primeru pa za eno nazaj. Vprašanja bodo zanimiva in tudi izzivalna, naloge pa zabavne.

 
PRO TV – medijska produkcija d.o.o.
PRO TV d.o.o.
Kranjčeva 22
1000 Ljubljana
Tel: 01 236 2835
osebna izkaznica
 
Trženje
trzenje@tv3-slo.si
PR
pr@tv3-slo.si
Cenik
Cenik TV3 2018.pdf
  Pogoji sodelovanja Ezoterika (31.05.2017)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com


Pogoji sodelovanja Inventura življenja (01.07.2017)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com
Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Roka usode (13.12.2017) Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Dolina zdravja (13.12.2017) Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Pokaži kaj znaš (13.01.2018)
© 2018 Pro TV d.o.o.