Rado Mulej: Vrhunsko, končno bomo zvišali nataliteto Slovencev!

03. avgust 2017 ob 12.14

Premierna oddaja Zmenki z voditeljem Radom Mulejem bo na sporedu 28. avgusta ob 20. uri!

Skoraj ga ni človeka, ki ne bi poznal Rada Muleja. Ali kot igralca, voditelja, zabavljača predvsem pa kot hitro govorečega neulovljivega poznavalca ženskih src. Brez dlake na jeziku in vedno pripravljenega na akcijo, mu je vloga voditelja v oddaji Zmenki pisana na kožo. Razbijal bo napetost tekmovalcev in jim pomagal sproščenost vnesti v spoznavanje novih ljudi. Nikoli se ne ve. Mogoče tudi novih bodočih žena in mož. »Vrhunsko, končno bomo zvišali nataliteto Slovencev!« To so bile besede Rada, ko je izvedel, da je novi voditelj oddaje Zmenki.

Novi voditelj Rado Mulej je glede samskosti in zmenkov povedal, da je edini recept zoper samsko življenje, da se vsi prijavijo v novo oddajo!

Energični in zgovorni Rado Mulej je torej novi voditelj oddaje Zmenki, ki na televizijske ekrane prihaja 28. avgusta. Blondinka Lea Mederal se tako ne bo preizkusila v vlogi voditeljice.

Oddaja ZMENKI bo tako na spored prišla 28. avgusta, spoznavanje pa bo dobilo čisto novo dimenzijo. Zmenkarjenje in iskanje ljubezni namreč še nikoli ni bilo tako zakomplicirano! In iskanje partnerja še nikoli tako naporno! 

Skupaj bomo pripeljali posameznike, ki si želijo partnerja, Pa naj bo ta le za druženje, zabavo ali resno zvezo. V vsaki oddaji se bodo trije moški ali ženske potegovali za zmenek z osebo nasprotnega spola. Skozi igre in vprašanja bo vsak poskušal biti boljši od svojih konkurentov in se kar najhitreje srečati z morebitnim partnerjem.

Pri oddaji bo sodeloval tudi največji slovenski spoznavni portal ona-on.com" - https://www.ona-on.com/. 
TV3 NA FB
TV3
Zadnje dodane
 
 
PRO TV – medijska produkcija d.o.o.
PRO TV d.o.o.
Kranjčeva 22
1000 Ljubljana
Tel: 01 236 2835
osebna izkaznica
 
Trženje
trzenje@tv3-slo.si
PR
pr@tv3-slo.si
Cenik
Cenik TV3 2018.pdf
  Pogoji sodelovanja Ezoterika (31.05.2017)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com


Pogoji sodelovanja Inventura življenja (01.07.2017)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com
Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Roka usode (13.12.2017) Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Dolina zdravja (13.12.2017) Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Pokaži kaj znaš (13.01.2018)
© 2018 Pro TV d.o.o.